Transport­förpackningar

Hos Strömsnäs Förpackningar AB hittar ni mängder av lösningar för att skydda godsen ni ska fraktatransportera. Vi har allt från mindre kantskydd till färdiga pallar. Alla förpackningar och förpackningsskydd är 100% återvinningsbara. Genom att använda föra lösningar bidrar även ni till att reducera miljöavtrycket.

Kantskydd

Ett emballage som kan användas på flera olika sett, t. ex för att skydda, stadga eller förstärka kanter under transport och lagerhållning. Finns även som ett självhäftande alternativ.

Flexibla Kantskydd

Ett tandsågat kantskydd, avsett att skydda produkter med icke raka kanter från skador. Används t. ex på runda bord, rullar och möbler där det behövs ”böjda” kantskydd. Finns även som ett självhäftande alternativ.

Honeycomb

En produkt av laminerat papper som har en inre sexkantig cellstruktur. Vår honeycomb är ett stötdämpande, ljudisolerande material med hög tryckhållfasthet. Produkten kan ersätta miljöfarligt material och kan lätt formas och skäras till önskat ändamål.

Kantstöd

Kantstöd är sammansatt av Kantskydd, Pallmedar och Plattlist. Det ultimata miljöalternativet till konventionella pallar för t.ex möbelindustri, golvindustri eller e-handel.

U-profiler

En produkt som används för att skydda tex fönster, dörrar och bordsskivor. Finns även som ett självhäftande alternativ. Profilen kan även produceras med dämpning för extremt ömtåliga produkter.

Pallar

Pallar är en kartongpall gjord av Pallmedar och Honeycomb av 100 % återvinningsbart matrial, med vikt på 2,5 – 3, 6 kg. Utmärkt miljöalternativ till konventionella pallar i trä och/ eller plast. Produceras i önskad storlek.

Plattlister

En produkt av laminerat papper. Avsedd att ersätta material som masonit, MDF eller spånskiva. Plattlisten kan användas som mellanlägg och/ eller golvskydd i container. Produkten finns även som ett självhäftande alternativ.

Pallmedar

Medarna har en självhäftande yta med hotmelt som aktiveras genom att avlägsna det befintliga pappskyddet. Levereras i valfri längd och appliceras direkt under föremålet avsedd för transport.

Packströn

Packströn är identisk med Pallmedar, dock utan aktiv limyta. Används primärt som avlastning och mellanlägg vid transport av tunga produkter och när man har behov av att använda truckgafflar.

Transportförpackningar: Hållbara och kostnadseffektiva lösningar för en grönare framtid

I dagens snabbt föränderliga värld är det viktigare än någonsin att minimera vårt miljöavtryck och hitta hållbara lösningar för att säkra vår planets framtid. På Strömsnäs Förpackningar är vi dedikerade till att skapa miljövänliga och kostnadseffektiva transportförpackningar som inte bara skyddar dina varor under transport, utan också bidrar till en mer hållbar miljö.

Lätta och hållbara pallar för effektivare transporter

En av våra mest populära produkter är våra pallar. Våra pallar är lätta, vilket gör att de minskar transportkostnaderna för företag som använder dem. Eftersom de väger mindre krävs mindre bränsle för att transportera varorna, vilket både minskar utsläppen av växthusgaser och sparar pengar för företag som använder våra pallar. Våra pallar är designade för att vara så lätta som möjligt, samtidigt som de fortfarande är starka och hållbara.

Kantstöd: 100% återvinningsbara och miljövänliga lösningar

En annan av våra populära produkter är vårt kantstöd. Det är vårt mål att hjälpa våra kunder ta bort onödigt eller miljöfarligt material och finna nya miljövänliga lösningar med 100 % återvinningsbara produkter. Kantstöd består till 100 % av återvinningsbar kartong. Återvinningsbara transportförpackningslösningar är ditt bidrag till en hållbar miljö och framtid.

Plattlister: Starka och mångsidiga ersättningar för svåråtervunnet material

Vi erbjuder även plattlister som är en del av vårt engagemang för att hjälpa våra kunder att hitta miljövänliga alternativ. Våra plattlister består till 100 % av återvinningsbar kartong och är avsedd att reducera transport- och logistikkostnader. Utformad att ersätta material som masonit, MDF och spånskivor, vilka är svåra att återvinna. Tack vare sin styrka, storlek och kvalitet, är plattlist en produkt med oändliga möjligheter.

Återvinning och miljövänlighet i fokus

På Strömsnäs Förpackningar är hållbarhet och miljövänlighet alltid i fokus. Våra produkter är utformade för att vara 100% återvinningsbara, vilket innebär att de kan återvinnas och återanvändas för att minska avfall och spara på jordens resurser. Genom att välja våra produkter kan du vara säker på att ditt företag bidrar till en mer hållbar och miljövänlig framtid.

Säkerhet och skydd för dina produkter under transport

Förutom att vara miljövänliga är våra transportförpackningar också utformade för att säkra och skydda dina produkter under transport. Vårt kantstöd och plattlist erbjuder en hög tryckhållfasthet, stötdämpning och ljudisolering, vilket garanterar att dina varor kommer fram i perfekt skick.

Mångsidighet för alla typer av transporter

Våra innovativa transportförpackningar är utformade för att passa en mängd olika branscher och användningsområden. Oavsett om du behöver transportera möbler, elektronik, glas, byggmaterial eller något annat, kan våra produkter anpassas för att möta dina specifika krav och erbjuda bästa möjliga skydd för dina varor.

Personlig service och expertrådgivning

Hos Strömsnäs Förpackningar strävar vi efter att erbjuda personlig service och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta de bästa transportförpackningslösningarna för ditt företag. Vårt kunniga och engagerade team är alltid redo att svara på dina frågor och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov och budget. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller rådgivning.

Strömsnäs Förpackningar är din partner för hållbara och kostnadseffektiva transportförpackningar. Våra produkter, såsom pallar, kantstöd och plattlister, är utformade för att minska transportkostnader, säkra och skydda dina varor under transport, samt bidra till en mer hållbar och miljövänlig framtid. Genom att välja våra 100% återvinningsbara lösningar, kan du vara säker på att ditt företag tar ansvar för miljön och arbetar aktivt för en grönare och mer hållbar framtid.

Innovativa lösningar för en hållbar transportindustri

Transportindustrin står inför många utmaningar när det gäller att minska utsläpp och negativa miljöpåverkan. Med våra innovativa och hållbara transportförpackningar kan företag i branschen bidra till att förändra detta och skapa en mer hållbar transportindustri. Genom att kontinuerligt utveckla och förbättra våra produkter säkerställer vi att vi kan erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder och miljön.

Kontinuerlig förbättring och kvalitetskontroll

För att kunna erbjuda våra kunder de bästa transportförpackningarna lägger vi stor vikt vid kontinuerlig förbättring och kvalitetskontroll. Vi övervakar noggrant alla aspekter av vår verksamhet och produktionsprocess, från råmaterial och tillverkning till transport och leverans, för att säkerställa att våra produkter alltid håller högsta möjliga kvalitet och uppfyller de högsta miljökraven.

Ett ansvarsfullt företag med fokus på miljön

Som ett ansvarsfullt företag är vi på Strömsnäs Förpackningar mycket medvetna om vårt ansvar för att skydda miljön och främja hållbara metoder inom transportindustrin. Vi strävar efter att använda miljövänliga material och produktionsprocesser, och vi arbetar aktivt med att minska vårt ekologiska fotavtryck genom att återvinna och återanvända material så mycket som möjligt.

Framtiden för transportförpackningar

Vi tror att framtiden för transportförpackningar ligger i att hitta och utveckla nya, innovativa och hållbara lösningar som både skyddar våra produkter och vår planet. Genom att investera i forskning och utveckling, samt samarbeta med andra företag och organisationer inom transportindustrin, hoppas vi kunna bidra till att skapa en grönare och mer hållbar framtid för oss alla.

Som du kan se är Strömsnäs Förpackningar inte bara en leverantör av transportförpackningar – vi är en partner som arbetar aktivt för att skapa en mer hållbar och miljövänlig framtid för våra kunder och vår planet. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter och tjänster, eller om du vill diskutera hur vi tillsammans kan arbeta för en mer hållbar transportindustri. Vi ser fram emot att hjälpa dig och ditt företag att nå era mål för hållbarhet och kostnadseffektivitet!

TRANSPORTFÖRPACKNINGAR

Hållbara och miljövänliga lösningar som reducerar Ert miljöavtryck, minimerar
transportkostnader och säkrar Era produkter under transport.