Transport­förpackningar

Hos Strömsnäs Förpackningar AB hittar ni mängder av lösningar för att skydda godsen ni ska fraktatransportera. Vi har allt från mindre kantskydd till färdiga pallar. Alla förpackningar och förpackningsskydd är 100% återvinningsbara. Genom att använda föra lösningar bidrar även ni till att reducera miljöavtrycket.

SF Honeycomb

En produkt av laminerat papper som har en inre sexkantig cellstruktur. Vår SF Honeycomb är ett stötdämpande, ljudisolerande material med hög tryckhållfasthet. Produkten kan ersätta miljöfarligt material och kan lätt formas och skäras till önskat ändamål.

SF Pallmedar

Medarna har en självhäftande yta med hotmelt som aktiveras genom att avlägsna det befintliga pappskyddet. Levereras i valfri längd och appliceras direkt under föremålet avsedd för transport.

SF Packströn

SF Packströn är identisk med Pallmedar, dock utan aktiv limyta. Används primärt som avlastning och mellanlägg vid transport av tunga produkter och när man har behov av att använda truckgafflar.

SF Kantskydd

Ett emballage som kan användas på flera olika sett, t. ex för att skydda, stadga eller förstärka kanter under transport och lagerhållning. Finns även som ett självhäftande alternativ.

SF Pallar

SF Pallar är en kartongpall gjord av SF Pallmedar och SF Honeycomb. 100 % återvinningsbar, med vikt på 2,5 – 3, 6 kg. Utmärkt miljöalternativ till konventionella pallar i trä och/ eller plast. Produceras i önskad storlek.

SF Kantstöd

SF Kantstöd är sammansatt av SF Kantskydd, SF Pallmedar och SF Plattlist. Det ultimata miljöalternativet till konventionella pallar för t. ex möbelindustri, golvindustri eller e-handel.

SF Plattlister

En produkt av laminerat papper. Avsedd att ersätta material som masonit, MDF eller spånskiva. Plattlisten kan användas som mellanlägg och/ eller golvskydd i container. Produkten finns även som ett självhäftande alternativ.

SF U-profiler

En produkt som används för att skydda tex fönster, dörrar och bordsskivor. Finns även som ett självhäftande alternativ. Profilen kan även produceras med dämpning för extremt ömtåliga produkter.

SF Flexibla Kantskydd

Ett tandsågat kantskydd, avsett att skydda produkter med icke raka kanter från skador. Används t. ex på runda bord, rullar och möbler där det behövs ”böjda” kantskydd. Finns även som ett självhäftande alternativ.

TRANSPORTFÖRPACKNINGAR

Hållbara och miljövänliga lösningar som reducerar Ert miljöavtryck, minimerar
transportkostnader och säkrar Era produkter under transport.