Kantskydd

Med våra kantskydd vinner kunden mätbara fördelar

Det är vårt mål att hjälpa våra kunder ta bort onödigt eller miljöfarligt material och finna nya miljövänliga lösningar med 100 % återvinningsbara produkter. 

  • Ersätter kostsamt emballagematerial
  • Sparar arbete och material
  • Accepteras över hela världen utan tilläggsbehandling
  • Är miljövänlig
  • Optimerar ditt transportutrymme genom att tillåta stapling
  • Stärker förpackningarna och minimerar risken för transportskador

Kantskydd är en utmärkt produkt på grund av den flexibilitet den ger vid förpackning

Skydd för kanter

Kantskydd skyddar och stöder produkter under alla hanteringsoperationer.

Självhäftande

Självhäftande kantskydd underlättar hanteringen innan produkten bandas.

Flexibla kantsydd

De flexibla kantskydden är enkla att tillämpa för såväl invändigt som utvändigt skydd.

Vertikalt skydd

Kantskydd stadgar pallen och ger skydd under transport och förvaring.

Bandningsskydd

Skyddar produkten mot bandnings­skador.

Förstärker förpackning­senheter

Styrkan hos enskilda förpackningar kan förbättras genom att kartongerna förstärks med kantskydd invändigt.

Standardstorlekar för kantskydden

Mått och hållfasthet kan väljas med stor frihet beroende på aktuellt behov.
Jämför bild och tabell.

ett Kantskydd
A mm B mm C mm D mm
50–6000 35 35 2–6
50–6000 40 40 2–6
50–6000 50 50 2–6
50–6000 60 60 2–6
50–6000 80 80 2–6
50–6000 100 100 2–6
Tabell

Kantskydd: Hållbara lösningar för säker transport och miljöskydd

Som företagare är det viktigt att hitta hållbara och miljövänliga lösningar för att skydda och transportera varor. Ett sätt att göra detta är att använda kantskydd som skyddar produkter från skador under transporten samtidigt som de minskar risken för onödigt materialavfall.Nedanför kommer vi att titta närmare på kantskydd, dess användning och varför de är en viktig del av vår förpackningsproduktion.

Vad är kantskydd?

Kantskydd är en typ av förpackningstillbehör som används för att skydda hörnen och kanterna på produkter under transporten. De är vanligtvis tillverkade av papp eller wellpapp och är utformade för att absorbera stötar och vibrationer som kan orsaka skador på produkterna. Kantskydd finns i olika storlekar och tjocklekar beroende på produkten som ska skyddas och transporteras.

 

Varför är kantskydd viktiga?

Kantskydd är viktiga för att skydda produkterna under transporten och för att minska risken för onödigt materialavfall. När produkterna skyddas av kantskydd minskar risken för skador som kan orsaka onödiga returer eller avfall. Detta innebär att företag kan spara pengar och minska sin miljöpåverkan samtidigt som de skyddar produkterna och säkerställer nöjdare kunder.

Våra miljövänliga lösningar

På Strömsnäs Förpackningar är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa och miljövänliga förpackningslösningar. Vi tillverkar kantskydd, honeycomb-skivor och pallar av 100 % återvinningsbara material för att hjälpa våra kunder att minska sin miljöpåverkan. Våra honeycomb-skivor är tillverkade av kartong och våra pallar är en kombination av pallmedar och en honeycomb-skiva. Genom att välja våra produkter kan du vara säker på att du investerar i hållbara och miljövänliga lösningar.

Honeycomb-skivor

Våra honeycomb-skivor är en stark och lätt produkt som är idealisk för skydd av stora och tunga produkter. De är tillverkade av återvinningsbar kartong som har försetts med ett hexagonalt mönster som ger skivan dess höga styrka. Honeycomb-skivor är en idealisk produkt för transport av tunga och skrymmande gods.

Pallar

Våra pallar är en kombination av pallmedar och en honeycomb-skiva. De är en lätt och hållbar produkt som är idealisk för transport av produkter som kräver extra skydd. Våra pallar är tillverkade av 100% återvinningsbart material och kan återanvändas efter användning. De är också en idealisk produkt för att minska behovet av extra kantskydd eftersom honeycomb-skivan på pallen ger extra skydd åt hörnen och kanterna på produkterna.

Vi värnar verkligen om våra kunder och om miljön. Välj Strömsnäs Förpackningar för att få hållbara och miljövänliga lösningar som täcker dina förpackningsbehov. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller om du vill ha hjälp med att välja rätt produkt för dina behov. Vi finns här för att hjälpa dig.

TRANSPORTFÖRPACKNINGAR

Hållbara och miljövänliga lösningar som reducerar Ert miljöavtryck, minimerar
transportkostnader och säkrar Era produkter under transport.