Honeycomb

Honeycomb-skivor

Det är vårt mål att hjälpa våra kunder ta bort onödigt eller miljöfarligt material och finna nya miljövänliga lösningar med 100 % återvinningsbara produkter.

Honeycomb består till 100 % av återvinningsbar kartong. Återvinningsbara transportförpackningslösningar är ditt bidrag till en hållbar miljö och framtid.

En bild på två honeycomb-skivor
Honeycomb-skivor på pallar

Specifikationer för skivorna

Standard ytskikt:Kraftliner 250 g – kraftliner 400 g
Återvinningsbar:100 %
Cell storlek:8, 10 eller 12 mm
Max bredd:1500 mm
Tjocklek:15 eller 20 mm
Max längd:4000 mm

Användningsområden för Honeycomb-skivor

Honeycomb är 100 % återvinningsbar produkt av laminerat papper. Dess sexkantiga inre cellstruktur och överlägsna råmaterial ger enastående kompressionsstyrka och styvhet. Tål därmed slag och belastningar. 

Honeycombskivan kan fästas på pallmedar för att skapa en pall som kan ersätta standard eu pallar.

• Materialet är stötdämpande
• Låg vikt
• Ersättare för annat material
• Ljudisolerande
• Kan lätt formas och skäras till önskat ändamål
• Hög tryckhållfasthet
• Basen för en kartongpall

Honeycomb – den miljövänliga och hållbara lösningen för dina förpackningsbehov

Honeycomb är en innovativ och hållbar produkt som tillverkas av Strömbergs Förpackningar. Produkten är gjord av wellpapp och har en unik struktur som ger den enastående styrka och hållbarhet. Honeycomb är idealisk för att skydda känsliga och ömtåliga produkter under transport och kan användas för att skapa olika typer av förpackningar, såsom pallkragar, lådor och mellanlägg.

En miljövänlig lösning för att minska koldioxidavtrycket

En av de främsta fördelarna med Honeycomb är dess miljövänliga egenskaper. Till skillnad från många andra förpackningsmaterial som kan vara skadliga för miljön är Honeycomb tillverkat av återvinningsbara material och är biologiskt nedbrytbart. Detta gör att Honeycomb är ett bra val för företag som vill minska sitt koldioxidavtryck och bidra till en mer hållbar framtid.

Den starka och mångsidiga lösningen

Honeycomb har en unik struktur som ger den enastående styrka och hållbarhet. Produkten består av ett tunt ark av wellpapp som viks i en v-formad konfiguration. Denna konfiguration ger Honeycomb dess karaktäristiska struktur som ger den överlägsen styrka och hållbarhet. Honeycomb kan också anpassas efter dina specifika behov och kan skräddarsys för att passa olika typer av produkter och användningsområden.

Honeycomb – en kostnadseffektiv lösning för din verksamhet

En annan fördel med Honeycomb är att den är kostnadseffektiv. Eftersom produkten är gjord av återvinningsbara material kan den produceras till en lägre kostnad än många andra förpackningsmaterial. Dessutom är Honeycomb lätt och enkel att hantera, vilket minskar transport- och hanteringskostnaderna.

Det perfekta valet för att skydda dina produkter

Honeycomb är idealiskt för att skydda känsliga och ömtåliga produkter under transport. Produkten ger överlägsen stötdämpning och skyddar mot repor och skador. Dessutom kan Honeycomb användas för att skapa olika typer av förpackningar, såsom pallkragar, lådor och mellanlägg. Honeycomb är också enkel att använda och kan snabbt monteras och demonteras vid behov.

TRANSPORTFÖRPACKNINGAR

Hållbara och miljövänliga lösningar som reducerar Ert miljöavtryck, minimerar
transportkostnader och säkrar Era produkter under transport.