Plattlister

En produkt, många lösningar!

Det är vårt mål att hjälpa våra kunder ta bort onödigt eller miljöfarligt material
och finna nya miljövänliga lösningar med 100 % återvinningsbara produkter.
Plattlist består till 100 % av återvinningsbar kartong och är avsedd att reducera transport/logistikkostnader. Utformad att ersätta material som masonit,
MDF och spånskivor, vilka är svåra att återvinna. Tack vare sin styrka, storlek och
kvalitet, är plattlist en produkt med oändliga möjligheter.

Fördelar med Plattlister

• Skydd för stålrullar
• Avdelare mellan ömtåliga ytor
• Dela upp i mindre paket
• Sidan och golvskydd i containers och tåg
• Separera aluminiumprofiler vid bearbetning
• Fästa plastskydd ’’Coverfix’’
• Stärka paket

TRANSPORTFÖRPACKNINGAR

Hållbara och miljövänliga lösningar som reducerar Ert miljöavtryck, minimerar
transportkostnader och säkrar Era produkter under transport.

Vad är plattlister?

Plattlister är smala profiler tillverkade av hållbara material, och när de tillverkas av 100 % återvinningsbar kartong blir de ännu mer miljövänliga. Deras huvudsakliga syfte är att stabilisera, skydda och stärka förpackningar under transport och hantering. Plattlister används för att förhindra deformering eller skador på kartongförpackningar, samt för att ge extra styrka och stabilitet åt pallar. 

 

Användningsområden för plattlister

Plattlister har en bred användning inom olika branscher och tillämpningar. De kan användas för att förstärka hörn eller kanter på kartongförpackningar, vilket minskar risken för tryckskador eller krossning av produkter under stapling och transport. Dessutom kan plattlister av återvinningsbar kartong användas för att skapa strukturer eller skiljeväggar inom större förpackningar, vilket minskar rörelse och friktion mellan produkterna. 

 

Hållbarhet: Våra plattlister tillverkas av 100 % återvinningsbar kartong och är ett utmärkt val för företag som strävar efter att minska sin miljöpåverkan. Genom att använda återvinningsbar kartong minskar man behovet av jungfruligt material och främjar en cirkulär ekonomi. 

Återvinningsbarhet: En av de främsta fördelarna med plattlister av återvinningsbar kartong är att de är fullt återvinningsbara. När de har tjänat sitt syfte kan de enkelt återvinnas tillsammans med andra kartongmaterial för att skapa nya förpackningar eller andra kartongprodukter. 

Styrka och funktionalitet: Trots att de är tillverkade av återvinningsbar kartong erbjuder plattlister fortfarande utmärkt styrka och funktionalitet. De är utformade för att klara av att bära tunga laster, skydda förpackningar mot stötar och bevara integriteten hos produkterna inuti förpackningen. 

Kunduppfattning: Medvetna konsumenter värderar företag som tar hållbarhetsåtgärder och använder återvinningsbara material. Genom att använda plattlister av återvinningsbar kartong kan företag visa sitt engagemang för miljön och skapa en positiv uppfattning hos sina kunder.