Kartong- och wellpallar

Miljövänliga & ekonomiska fraktalternativ

Upptäck fördelarna med att välja kartongpallar och wellpallar som miljövänliga och kostnadseffektiva alternativ till traditionella träpallar. Våra engångspallar i kartong och wellpapp erbjuder många fördelar för företag som strävar efter hållbarhet och effektivitet. 

Fördelar med Wellpallar

 • Lätta och hållbara: Wellpallar är lätta men ändå tillräckligt starka för att bära betydande vikt, vilket gör dem till ett effektivt alternativ för transport.
 • Miljövänlig design: Tillverkade av wellpapp, de är miljövänliga och bidrar till lägre koldioxidutsläpp genom minskad vikt i transporten.
 • Kostnadseffektiva: De är ofta billigare att producera än träpallar.
 • Anpassningsbar storlek och form: Kan enkelt skräddarsys för att passa olika produkttyper och storlekar.
 • Enkel återvinning: Deras beståndsdelar gör dem enkla att återvinna, vilket minskar avfall.
 • Minskad skaderisk: Liksom kartongpallar, har de inga spikar eller splintar som kan skada varor eller personal.

Fördelar med Kartongpallar

 • Lätthet: Kartongpallar är betydligt lättare än träpallar, vilket underlättar hanteringen och minskar fraktkostnaderna.
 • Miljövänliga: De är ofta tillverkade av återvunnet material och är 100% återvinningsbara, vilket bidrar till en hållbar miljö.
 • Inga spikar eller splitter: Saknaden av spikar och splitter minskar risken för skador på produkterna och skador på personalen.
 • Anpassningsbarhet: De kan designas och anpassas för specifika laststorlekar och vikter, vilket ger ökad flexibilitet.
 • Skadedjursfri: Till skillnad från trä, lockar de inte till sig skadedjur som termiter.
 • Hygieniska: Kartongpallar är mer hygieniska än träpallar och lämpar sig väl för användning inom vissa industrier, som livsmedels- och läkemedelsindustrin.

Kartongpallar och wellpallar
Miljövänliga val:

Våra kartongpallar och wellpallar tillverkas av hållbara och återvinningsbara material, vilket minimerar påverkan på miljön. Genom att välja dessa fraktlösningar bidrar du aktivt till en grönare och mer hållbar framtid. 

Lättvikt och enkel hantering:

Kartongpallar och wellpallar är betydligt lättare än traditionella träpallar, vilket underlättar både hantering och transport. Den lättare vikten resulterar i minskade arbetskraftskostnader och ökad effektivitet i din verksamhet. 

Kostnadseffektivitet och minimalt underhåll:

Med konkurrenskraftiga priser och låga inköpskostnader erbjuder våra kartongpallar och wellpallar en kostnadseffektiv lösning för ditt fraktbehov. Dessutom kräver de minimalt underhåll, vilket sparar tid och pengar över tid. 

Hygieniska och anpassningsbara engångspallar:

Kartongpallar och wellpallar är inte bara ekonomiska utan också hygieniska, vilket gör dem lämpliga för branscher som livsmedels- och läkemedelsindustrin. Dessutom kan våra engångspallar anpassas efter dina specifika behov och produkter. 

Utforska fördelarna med kartongpallar och wellpallar för att förbättra din verksamhet, minska miljöpåverkan och maximera kostnadseffektiviteten. 

Kontakta oss för att göra det gröna och ekonomiska valet idag!