Kantstöd

Kantstöd

Det är vårt mål att hjälpa våra kunder ta bort onödigt eller miljöfarligt material
och finna nya miljövänliga lösningar med 100 % återvinningsbara produkter.
Kantstöd består till 100 % av återvinningsbar kartong. Återvinningsbara
transportförpackningslösningar är ditt bidrag till en hållbar miljö och framtid.

Fördelar med Kantstöd

Kantstöd består av ett kantskydd samt pallmedar som fästs ihop. Dessa kan sedan användas till olika ändamål.
Det är ett alternativ till vanliga 4-vägspallen där du själv kan bestämma storlek på pallen. Traditionella pallar i trä,
plywood eller plast kan ersättas och användningen av material och utrymme optimeras. Använd Kantstöd med
korrugerade lådor, butiksdisplayer, med toppskiva eller direkt under din produkt.

Fördelar:

• Lätthanterlig
• Enkel att använda
• Miljövänlig
• Behöver inte behandlas, som trä
• Optimerar utrymmen
• Möjlighet att skräddarsy egen pallstorlek
• Ersätter trä-, plywood- resp. plastpall

Besparingar

• Kostnader för transport
• Kostnader för material
• Kostnader för återvinning
• Kostnader för lagerhållning

Kantstöd i miljövänligt material: En av alla våra hållbara lösningar

Förpackningar är en viktig del av vår vardag och har en stor inverkan på vår miljö. Vi på Strömsnäs Förpackningar har tagit utvecklar miljövänliga förpackningsalternativ, och kanstöd är inget undantag. Kantstöd är gjorda av kantskydd och pallmedar, och de erbjuder en mängd fördelar när det gäller hållbarhet och funktionalitet.

Kantskydd och Pallmedar - Ingredienserna till kantstöd

Kantskydd är en nyskapande lösning som skyddar och stöttar gods under transport och lagring. De är tillverkade av förnybara råmaterial och är 100% återvinningsbara. Genom att använda kantskydd minskar du risken för skador på dina produkter och bidrar samtidigt till en mer hållbar förpackning.

Pallmedar är lätta och stabila konstruktionselement som används för att bygga lastpallar. De är gjorda av miljövänliga material och fungerar som en utmärkt ersättning för traditionella trä-, plywood- och plastpallar. När de kombineras med kantskydd, skapas kantstöd – en stark, hållbar och miljövänlig förpackningslösning.

Fördelar med kantstöd från Strömsnäs Förpackningar

Kantstöd från Strömsnäs Förpackningar erbjuder flera fördelar jämfört med konventionella förpackningslösningar:

  1. Lätthanterlig: Kantstöd är mycket lättare än traditionella trä-, plywood- och plastpallar, vilket gör dem enklare att hantera och minskar transportkostnaderna.
  2. Miljövänlig: Både kantskydd och pallmedar är tillverkade av förnybara råmaterial och är 100% återvinningsbara, vilket bidrar till en minskad miljöpåverkan.
  3. Ingen behandling krävs: Till skillnad från träpallar behöver kantstöd inte behandlas med kemikalier för att förebygga skadedjur och mögel, vilket är en stor fördel ur miljösynpunkt.
  4. Optimerar utrymme: Kantstöd är utformade för att maximera utnyttjandet av utrymme, vilket innebär att du kan transportera mer gods per last och därmed minska antalet transporter.
  5. Skräddarsydd lösning: Med Strömsnäs Förpackningars kantstöd har du möjlighet att skräddarsy din egen pallstorstorlek, vilket innebär att du kan anpassa dem efter dina specifika behov och krav.
  6. Ersätter traditionella material: Kantstöd fungerar som en utmärkt ersättning för trä-, plywood- och plastpallar, vilket bidrar till att minska avskogningen och användningen av icke-förnybara material.

Miljövänlighet: En prioritet för Strömsnäs förpackningar


Strömsnäs Förpackningar är engagerade i att minska miljöpåverkan från förpackningsindustrin. Genom att erbjuda produkter som kantstöd, pallar och honeycomb-skivor, hjälper vi våra kunder att välja mer hållbara förpackningslösningar.

Honeycomb-skivor är ett utmärkt exempel på hur vi på Strömsnäs Förpackningar utnyttjar innovativ teknik för att skapa miljövänliga produkter. Skivorna är tillverkade av 100% återvunnet papper och är både starka och lätta. De används för att skapa robusta förpackningar som ger utmärkt skydd för produkter under transport och lagring, samtidigt som de minskar miljöpåverkan.

Framtiden för hållbara förpackningar


På Strömsnäs Förpackningar vill vi visa att det finns alternativ till de traditionella förpackningsmaterialen, och att vi kan göra mer för att skydda vår planet. Kantstöd, pallar och honeycomb-skivor är bara några exempel på de innovativa lösningar som vi erbjuder.

Genom att fortsätta forska och utveckla nya miljövänliga produkter, hjälper vi på Strömsnäs Förpackningar både företag och konsumenter att ta steget mot en mer hållbar framtid. I takt med att allt fler företag inser vikten av att minska sin miljöpåverkan, tror vi att efterfrågan på miljövänliga förpackningar kommer att fortsätta växa. Vi är redo att möta denna efterfrågan och leda vägen mot en grönare och mer hållbar förpackningsindustri.

TRANSPORTFÖRPACKNINGAR

Hållbara och miljövänliga lösningar som reducerar Ert miljöavtryck, minimerar
transportkostnader och säkrar Era produkter under transport.